Meklēt šajā emuārā

piektdiena, 2010. gada 26. novembris

Pasākums "Nodarbinātība Latvijā un citviet Eiropas Savienībā "

24.novembrī mūsu bibliotēkā notika pasākums "Nodarbinātība Latvijā un citviet Eiropas Savienībā ". To finansiāli atbalstīja Latvijas Ārlietu ministrija, kas ar 2010 gada 1. janvāri koordinē ES inforācijas punktu darbību 32 Latvijas pilsētās. Pasākumu apmeklēja dažādu gada gājumu interesenti. Katram bija iespēja noskaidrot sev svarīgus jautājumus par nodarbinātību. Nodarbinātības valsts aģentūras konsultante EURES jautājumos Zane Meļķe rādīja prezentāciju un stāstīja par svarīgāko, kas jāzin darba meklētājiem ES valstīs. Ar aktuālo situāciju nodarbinātībā Latvijā iepazīstināja NVD Smiltenes filiāles vecākā nodarbinātības aģente Dagnija Diūra.
Pasākuma noslēgumā vairākas komandas azartiski cīnījās par uzvarētāja titulu interaktīvajā spēlē "40 minūtēs apkārt Eiropai", kuru atraktīvi vadīja mūsu ESIP koordinatore Alda Liuke.
Apmeklētāji pozitīvi novērtēja šo pasākumu un atzina, ka guvuši daudz noderīgas informācijas un labas emocijas. Tas redzams arī aplūkojot fotogaleriju, ko atradīsiet slaidrādē.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru