Meklēt šajā emuārā

piektdiena, 2019. gada 12. aprīlis

Ceļojums laikā un bibliotēku nedēļa 2019


Bibliotēku nedēļa 2019
Pēc Latvijas Bibliotekāru biedrības (LBB) ierosinājuma bibliotēku nedēļa Latvijā notiek kopš 1997. gada. Šogad bibliotēku nedēļa notiek no 22.–28. aprīlim ar moto: “Bibliotēkas – dialogs ceļā uz pārmaiņām”. Tas ir laiks, kad bibliotēkas ar dažāda veida aktivitātēm pastiprināti pievērš uzmanību sev, savam darbam un bibliotēku nozīmei sabiedrībā. Dodot iespēju piekļūt informācijai un kultūrai, atbalstot mūžizglītību, radošumu un inovācijas, bibliotēkas iedrošina un iedvesmo sabiedrību.
Smiltenes novada bibliotēka priecēs savus apmeklētājus ar vairākām izstādēm– “Ceļojums laikā: Bibliotēkas vēstures lappuses šķirstot” (apskatāma līdz 29. aprīlim), Elīnas Kubuliņas-Vilnes fotogrāfiju izstādi “Sudrabs spārnu galos” (līdz 18. jūnijam), Smiltenes Mākslas skolas 3.kursa audzēkņu tekstildarbu izstādi “Zemūdens un ziedu valstībā” (līdz 17. jūnijam) un Bērnu brīvā laika centra “Ligzdiņa” audzēkņu veidoto Lieldienu kompozīciju izstādi “Pavasara sveicieni”.
            Bibliotēku nedēļas izskaņā - 27. aprīlī uz tikšanos aicināsim kopā bijušos un tagadējos Smiltenes bibliotēkas darbiniekus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru