Meklēt šajā emuārā

ceturtdiena, 2015. gada 22. oktobris

Latvijas bibliotekāru 17. konferencē

13. oktobrī Latvijas bibliotekāru 17. konferencē “Dinamiskas bibliotēkas: piekļuve, attīstība un pārmaiņas” piedalījās 3 Smiltenes novada bibliotekāres – Blomes pagasta Blomes bibliotēkas vadītāja Inta Mežule, Bilskas pagasta Birzuļu bibliotēkas vadītāja Vija Meistere un Smiltenes novada bibliotēkas bibliogrāfe Alda Liuke.
Konference sākās ar ideju tirgu, kurā bibliotēkas no visiem Latvijas reģioniem prezentēja ar savus projektus, dalījās pieredzē ar veiksmes stāstiem un daudzām interesantām idejām. Ideju tirgū piedalījās ne tikai bibliotēkas no visiem Latvijas novadiem, bet arī Lietuvas, Igaunijas, kā arī bibliotēku partneri. Tas tiešām bija interesanti, atraktīvi un noderīgi turpmākajam darbam.
Konferencē daudz tika runāts un aktīvi diskutēts par pārmaiņām – gan bibliotēkās, gan iespējām pašiem bibliotekāriem nepārtraukti attīstīties un būt atvērtiem dažādiem izaicinājumiem un pārmaiņām.

Konferences noslēgumā Latvijas Bibliotekāru biedrības priekšsēdētāja Kristīne Pabērza izvērtēja biedrības paveikto un dalījās iecerēs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru