Meklēt šajā emuārā

pirmdiena, 2013. gada 4. marts

Filma un diskusija

13. martā 18.20 filmas „Laimes ekonomika” (The Economy of Happines) prezentācija (ar subtitriem latviešu valodā) un Diskusiju vakars „Mēs savam novadam.”
Filmā „Laimes ekonomika”, atšķirībā no daudzām citām, globālajām vides un ekonomikas problēmām veltītajām filmām,iekļauta ne tikai dažādu negatīvu faktu konstatācija, bet arī daudzi reāli risinājumi šobrīd samilzušajām globālajām un lokālajām problēmām.
Pēc filmas prezentācijas diskutēsim par redzēto un mūsu realitāti- Latvijas problēmām. Līga Krūmiņa-Krīgere un Jānis Puntulis stāstīs par biedrības „Smiltenei un Latvijai” paveikto un turpmākajām iecerēm. Smiltenes Amatnieku biedrības vadītājs Ainārs Ozoliņš iepazīstinās ar šīs biedrības paveikto un turpmākajām iecerēm un iespējām. Aplūkosim permakultūras, tiešās pirkšanas, ekokopienu, bioloģiskās lauksaimniecības u.c. videi un cilvēkam draudzīgu saimniekošanas un sadzīves formu iespējas, mūsu saimniecības, ekonomikas un kultūrvides atjaunošanā, iespējas katram indivīdam iesaistīties šajā darbā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru