Meklēt šajā emuārā

pirmdiena, 2014. gada 14. aprīlis

Smiltenes novada bērniem iespēja apgūt 75 galda un attīstošās spēles


Tuvākajā laikā Smiltenes novada bērni pilsētas un pagastu bibliotēkās varēs izmēģināt spēkus un roku veiklību, rosināt domāšanu un iztēli, apgūstot galda un attīstošās spēles, kuras iegādātas projektā "Augsim gudri! – galda un attīstošās spēles Smiltenes novada bērniem", kuru īsteno biedrība "Smiltenei un Latvijai".

Projekts ir nozīmīgs tādēļ, ka liela daļa novada iedzīvotāji nevar iegādāties galda un attīstošas spēles saviem bērniem. Tās ir ļoti laba iespēja brīvā laika pavadīšanai un bērnu garīgai un fiziskai attīstībai.
Projekta mērķauditorija ir bērni, viņu vecāki un vecvecāki vecumā no 3 – 100 gadiem. Smiltenes pilsētas un visu Smiltenes novada pagastu bibliotēkas saņems 75 nosaukumu spēlēs, pavisam 444.
Projektā iegādātas spēles ir vērtīgs papildinājums bibliotēkās, laba alternatīva bērnu brīvā laika pavadīšanai pie datoriem.
6000 eiro vērtais projekts kļuvis iespējams ar Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) palīdzību, kuru Smiltenes novadā īsteno biedrība "Abulas lauku partnerība".
Projekta īstenotāji cer, ka iegādātās galda un attīstošās spēles radīs jaunas izklaides un komunikācijas iespējas visiem interesentiem.
Līga Krūmiņa-Krīgere
„Smiltenei un Latvijai ” valdes priekšsēdētāja

Lūk, saite uz spēļu sarakstu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru