Meklēt šajā emuārā

otrdiena, 2018. gada 20. februāris

Smiltenes bibliotēka aicina iepazīties ar februāra grāmatu jaunumiem



            Smiltenes novada bibliotēkā jaunās grāmatas varēs aplūkot izstādē 22., 23. un 24. februārī.  To izsniegšana uz mājām sākas 27. februārī.
Grāmatu klāsts ir bagātīgs. Lasītājus iepriecinās gan Daces Rukšānes “Latviskais laimes kods”, gan Māras Zālītes “Paradīzes putni”. Teātra cienītāji varēs lasīt par lieliskajiem aktieriem: Indru Briķi un Pēteri Liepiņu.  Interesantas grāmatas gaidīs arī tos, kas meklē spriedzi kriminālromānos un fantastikas piekritējus. Jaunāko grāmatu piedāvājumā vairāki mīlestības tēmai veltīti romāni - K.Račko otrais romāns "Debesis pelnos", I.Sīmanes "Svētlaimes medniece", D.Džeferisas "Tējas plantatora sieva". Piedāvājam arī nozaru literatūras jaunumus - D.Hola "Astroloģijas bībele", A.Pancs "Sarunas par mīlestību", S.Aleksijeviča "Sievietes karā" uc. Jaunumus bibliotēkas elektroniskajā katalogā skatiet šeit:  Jaunumi.Februāris.
Uz jaunumiem var arī pieteikties rindā. "Grāmatas iespējams rezervēt, vai nu, atnākot uz bibliotēku, vai arī attālināti - bibliotēkas elektroniskajā katalogā, kas gan ir iespējams tikai kataloga autorizētajiem lietotājiem,” saka Smiltenes novada bibliotēkas vecākā bibliotekāre Ilona Rozīte.


Laipni aicināti bibliotēkā!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru